Dinamo Bucureşti debutează cu o înfrângere în Liga Campionilor la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a fost învinsă joi seara, în Sala Polivalentă din Bucureşti, de campioana Germaniei, Magdeburg, în prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin. Nemţii s-au impus cu 30-28, după o primă repriză bună făcută de „câini”.

205 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti debutează cu o înfrângere în Liga Campionilor la handbal masculin

Dinamo a început foarte bine şi de la 4-4 a reuşit 3 goluri consecutive, avans pe care l-a menţinut până la 13-10, în mare parte şi cu contribuţia importantă a portarului dinamovist Ghedbane.

Germanii au egalat apoi la 13, niciuna din echipe neavând mai mult de un gol avans până la finele reprizei. Guduz, devenit recent cetăţean român, a egalat pentru 16-16, cu două secunde înainte de sirena ce a trimis jucătorii la vestiare.

Repriza secundă i-a avut perment pe oaspeţi la conducere, până spre final, dar nu cu mai mult de 2 goluri avans şi cu o situaţie de egalitate la 19-19.

Când mai erau 7 minute de joc, Dinamo a egalat din nou, pentru 26-26, prin Kasparek, şi a ratat ocazia de a se desprinde la atacul următor, după ce germanii rataseră anterior şi o aruncare de la 7 metri.

Campionii germani s-au desprins apoi la 3 goluri, câştigând în final cu 30-28.

În aceaşi grupă A, Veszprem a învins PSG cu 36-34 şi danezii de la GOG au câştigat în deplasare, la Zagreb, cu 31-27.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici