Dinamo Bucureşti face un pas pe loc în lupta pentru promovare după 0-0 cu Unirea Dej

  • Dinamo Bucureşti şi Unirea Dej au remizat alb, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 7-a a play-off-ului ligii secunde.
  • „Câinii roşii” fac un pas pe loc în lupta pentru promovare, cele două puncte pierdute pe teren propriu încurcând socotelile pentru promovarea directă.
240 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti face un pas pe loc în lupta pentru promovare după 0-0 cu Unirea Dej

Dinamo Bucureşti face un pas pe loc în lupta pentru promovare după 0-0 cu Unirea Dej

Dinamoviştii nu au reuşit să marcheze în faţa propriilor suporteri, cu toate că au avut câteva ocazii. Lamine Ghezali a avut cea mai bună oportunitate de a aduce victoria, însă nu a reuşit să fructifice o pasă filtrantă.

Oaspeţii, care mai au şanse matematice la un loc de baraj, au făcut tot posibilul să ducă un punct din această deplasare, concetrându-se pe un joc defensiv compact, cu multe trageri de timp şi fragmentări ale jocului.

Cocian ar fi putut provoca o şi mai mare surpriză, el bifând cea mai importantă ocazie pentru ardeleni.

Alexandru Pop a ratat în mintele suplimentare de joc ocazia de a marca pentru gazde cu o lovitură de cap şi a o duce pe Dinamo la 4 puncte de Gloria Buzău, care poate acum să treacă pe locul 4 cu o victorie pe teren propriu, împotriva deja promovatei Politehnica Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici