Dinamo Bucureşti - FC Vaslui, scor 0-1, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I şi a rămas fără victorie în ultimele trei partide.

400 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - FC Vaslui, scor 0-1, în Liga I

Dinamo Bucureşti - FC Vaslui, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Yero Bello, în minutul 57, care a reluat cu capul de la 10 metri un balon centrat de pe partea dreaptă, după ce s-a desprins din marcajul lui Rus.

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Pulhac - C. Matei (Strătilă '87), D. Kone, C. Munteanu, Alexe (Curtean '55) - Dănciulescu (Ţucudean '69), Platini. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin (R. Costin '78), Hugo Luz - Anderson - Stanciu, Adailton, Sânmărtean (Gheorghiu '67) - Wesley, Yero Bello (Temwanjera '75). Antrenor: Augusto Inacio.

Cartonaşe galbene: Curtean '90+1 / Papp '9, Milanov '20, M. Constantin '47.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Eduard Dumitrescu, Valentin Avram (asistenţi) - Mihai Ene (rezervă).

Observatori: Gheorghe Nedelescu, Dan Lăzărescu.

Supervizor: Ion Neagu.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

La meci a fost prezent şi fostul tehnician al dinamoviştilor, Mircea Rednic.

La finalul meciului, suporterii dinamovişti au scandat: "Demisia, demisia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici