Dinamo Bucureşti - Gloria Bistriţa, scor 0-1

Campioana Dinamo Bucureşti a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în etapa a VI-a a Ligii I, şi rămâne fără victorie în faţa propriilor suporteri în sezonul 2007/2008.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Gloria Bistriţa, scor 0-1

Dinamo Bucureşti - Gloria Bistriţa, scor 0-1

Unicul gol al întâlniri a fost marcat de Hadzibulici '21.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică în minutul 5, când Cristian Pulhac a primit direct cartonaşul roşu, pentru că l-a tras de tricou pe Câju, scăpat spre poarta lui Lobonţ, din postură de ultim apărător.

Gloria Bistriţa a deschis scorul în minutul 21, prin Hadzibulici, care a marcat cu un şut de la 35 de metri, profitând de faptul că portarul dinamovist Bogdan Lobonţ era ieşit din poartă aproximativ 8 metri.

Suporterii dinamovişti de la Peluza Sud au afişat următoarele bannere: "Lipsa spiritului dinamovist provoacă blocaj psihic" şi "Pe alţii i-aţi calificat, pe noi când?". În minutul 7, din Peluza Sud s-a aruncat o petardă.

În minutul 75, mijlocaşul dinamovist Adrian Cristea a fost apostrofat de suporterii de la tribuna a doua, după ce a răspuns cu un gest obscen criticilor acestora. De asemenea, la ieşirea de pe teren jucătorii dinamovişti au fost huiduţi de spectatori, singurul aplaudat fiind portarul Bogdan Lobonţ. Spectatorii de la tribuna a doua au scandat "Ole, ole, ole ola aplaudaţi pe Gloria"..

Dinamo rămâne fără victorie pe teren propriu în sezonul 2007/2008. În precedentele două partide susţinute pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, elevii lui Mircea Rednic au reuşit să acumuleze un singur punct din cele şase posibile, după 0-2 cu FC Vaslui, şi 1-1 cu Dacia Mioveni, golul grupării "alb-roşii" fiind marcat de Ionel Dănciulescu, în minutul 90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici