Dinamo Bucureşti, locul 68 în clasamentul IFFHS

Echipa Dinamo Bucureşti a coborât nouă poziţii şi ocupă locul 69, cu 139 de puncte, în clasamentul pe luna august al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

16 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti, locul 68 în clasamentul IFFHS

Dinamo Bucureşti, locul 68 în clasamentul IFFHS (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Următoarea echipă din România din topul IFFHS este Unirea Urziceni, cu o cădere de pe locul 87 pe 90, cu 133 de puncte, la egalitate cu formaţiile San Lorenzo (Argentina), FC Santos (Brazilia) şi Aston Villa (Anglia).

Steaua Bucureşti a coborât de pe poziţia 71 pe 113, cu 113,5 puncte, la egalitate cu echipele Al-Karama Homs (Siria), Al-Ismailia (Egipt).

CFR Cluj a coborât 48 de locuri şi se află pe 119, cu 112 puncte, la egalitate cu AZ'67 Alkmaar (Olanda) şi AS Monaco (Franţa).

Echipa FC Timişoara a coborât de pe 104 pe 135, cu 106,5 puncte, la egalitate cu formaţia FC Utrecht (Olanda).

Formaţia FC Vaslui a coborât de pe 122 pe 186, cu 91,5 puncte, la egalitate cu echipele Al-Gharrafa Club Doha (Qatar) şi Club Deportivo Cuenca (Ecuador).

Formaţia Rapid Bucureşti a urcat 23 de poziţii şi ocupă locul 344, cu 66 de puncte, la egalitate cu echipele Bolton Wanderers (Anglia), Cagliari (Italia), Boca Juniors (Argentina), Al-Jaish Damascus (Siria), Deportivo Tachira San Cristobal (Venezuela) şi Dynamos FC Harare (Zimbabwe).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici