Dinamo Bucureşti şi-a adus un nou număr 9. E kosovar, dar s-a născut în Suedia

Dinamo Bucureşti a anunţat vineri efectuarea celui de al şaptelea transfer al iernii. Noua achiziţie va purta numărul 9 în echipa aflată momentan pe ultima poziţie în clasament. Jucătorul ar putea debuta chiar în meciul de duminică, cu Oţelul Galaţi.

98 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti şi-a adus un nou număr 9. E kosovar, dar s-a născut în Suedia

Dinamo Bucureşti şi-a adus un nou număr 9. E kosovar, dar s-a născut în Suedia

Atacantul kosovar Astrit Selmani (26 de ani) este a şaptea achiziţie reuşită de clubul Dinamo în perioada de transferuri din această iarnă. Acesta a fost anunţat vineri de conducerea „câinilor roşii” şi va evolua la Dinamo cu numărul 9.

Selmani ar putea debuta în tricoul alb-roşu în meciul cu Oţelul Galaţi, programat pe stadionul "Arcul de Triumf", duminică, la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 de SuperLigă.

Internaţionalul kosovar a jucat ultima oară la IFK Göteborg. El este născut la Malmö, cu dublă cetăţenie, Kosovo şi Suedia. Selmani şi-a început cariera în fotbalul suedez şi a evoluat pentru Ängelholm, Kristianstads, Rosengård, Torns, Varberg şi Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva (Israel), conform site-ului oficial al clubului.

Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) şi la IFK Göteborg (Suedia).

26 de goluri a marcat Selmani în prima ligă a Suediei, conform transfermarkt.com, pentru Varberg şi Hammarby şi are 5 selecţii pentru prima reprezentativă a statului Kosovo. A jucat 3 meciuri în preliminariile Mondialului din Qatar şi a marcat un gol în meciul amical Kosovo - Burkina Faso.

Selmani a marcat 6 goluri în cupele europene, în tururile preliminare Conference League, 5 pentru Hammarby şi unul pentru Hapoel Beer Sheva.

El are în palmares o Cupă a Suediei în 2021 cu Hammarby.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dinamo,
transfer,
selmani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici