Dinamo, ciuca bătăilor în Liga 1 la fotbal. A pierdut şi cu Voluntari

  • Ultimul meci al primei etape din returul Ligii 1 le-a adus faţă în faţă pe FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti.
  • „Câinii” aveau nevoie disperată de puncte şi au deschis scorul prin Sorescu.
  • Ilfovenii au revenit şi, cu cele 3 puncte, au trecut pe locul 4 în clasamentul Ligii 1.
455 afișări
Imaginea articolului Dinamo, ciuca bătăilor în Liga 1 la fotbal. A pierdut şi cu Voluntari

Mircea Rednic, antrenor Dinamo, nu găseşte soluţii

După ce Briceag a fost oprit de intervenţia spectaculoasă a lui Iliev, chiar în debutul meciului, oaspeţii au replicat şi au marcat la prima fază de poartă, cu un şut frumos din voleu al lui Sorescu (0-1, min. 5).

Voluntari a egalat în minutul 19, Vadim Raţă fructificând serviciul lui Ricardinho. Până la pauză gazdele au mai bifat două ocazii, Iliev fiind pe fază de fiecare dată.

La reluare, Voluntari a fost mai prezentă în faţa porţii adverse şi în minutul 65 au preluat conducerea, după o acţiune personală a lui Ion Gheorghe.

Până la final nu s-a mai consemnat nici o ocazie semnificativă, Dinamo rămânând fără victorie din data de 2 august, ocupând mai departe penultimul loc în Liga 1, cu 8 puncte.

În schimb, FC Voluntari ocupă un surprinzător loc 4, cu 28 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, care e pe 3.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici