Dinamo-Dacia Mioveni, scor 1-1

Campioana Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut în faţa formaţiei Dacia Mioveni, în etapa a IV-a a Ligii I, şi a obţinut primul punct pe teren propriu în sezonul 2007/2008.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo-Dacia Mioveni, scor 1-1

Dinamo-Dacia Mioveni, scor 1-1

Golurile au fost marcate de Dănciulescu '90+2, pentru Dinamo, şi Daouda '73, pentru Dacia Mioveni.

În minutul 45+3, Claudiu Niculescu (Dinamo) a trecut pe lângă deschiderea scorului, când a trimis mingea în bara din dreapta lui Ilie dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri.

Dacia Mioveni a deschis scorul în minutul 58, prin Mariko Daouda. Vladu a executat un corner de pe dreapta, iar Daouda a înscris cu capul, de la 7 metri, în dreapta lui Lobonţ.

Dinamo a egalat în minutul 90+2, prin Ionel Dănciulescu, acesta înscriind cu un şut din interiorul careului în dreapta lui Ilie, după o centrare de pe dreapta a lui Chiacu, prelungită de Liviu Ganea.

În minutul 90+5, jucătorul Dan Balauru, de la Dacia Mioveni, a primit cartonaşul roşu, pentru cumul de avertismente, iar antrenorul dinamovist Mircea Rednic a fost trimis în tribună pentru proteste.

În minutul 90+7, la ultima fază a meciului, dinamovistul Liviu Ganea a trimis din nou mingea în bară, ratând şansa de a aduce victoria gazdelor.

Dinamo a câştigat primul punct pe teren propriu, după ce în precedentul meci disputat în faţa propriilor suporteri a fost învinsă, cu scorul de 2-0, de FC Vaslui, în etapa a II-a a Ligii I. În schimb, Dinamo a câştigat maximum de puncte în deplasare, după victoriile cu Gloria Buzău (2-1) şi Ceahlăul Piatra Neamţ (3-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici