Dinamo - Farul Constanţa, scor 1-0 în Liga I

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I şi s-a distanţat la patru puncte de a doua clasată, Unirea Urziceni, care are însă un meci mai puţin disputat.

33 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Farul Constanţa, scor 1-0 în Liga I

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andrei Cristea '49.

În minutul 10, Cico a şutat de la aproximativ 25 de metri, mingea l-a depăşit pe Bogdan Lobonţ, însă a lovit bara din stânga a porţii.

În minutul 21, Boştină a expediat balonul în transversală, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri.

În minutul 49, Boştină a executat un corner de pe partea draptă şi Andrei Cristea a reluat balonul cu capul, care a fost uşor deviat de un jucător de la Farul Constanţa, înainte de a intra în plasă.

Dinamo: 1. Lobonţ - 6. Homei, 30. Tamaş, 55. J. Cesar, 3. Pulhac (5. Izvoranu '58) - 27. Ze Kalanga (22. Torje '68), 25. Ropotan (17. A. Cristea '46), 20. Ad. Cristea, 8. Boştină - 15. Fl. Bratu, 10. Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Farul Constanţa: 30. Vlas - 2. Farmache, 3. I. Barbu, 5. Şchiopu, 27. Maxim - 19. Teekloh (24. Fatay '82) - 7. Băcilă (85. Gosici '72), 18. C. Voiculeţ, 20. Rusmir, 17. Mendy (9. Alibec '67) - 13. Chico. Antrenor: Ion Marin

Cartonaşe galbene: Farmache '89, Chico '90

Partida a fost condusă la centru de Georgian Ionescu, ajutat la cele două linii de Cătălin Savu şi Irina Mârţ, în timp ce Teodor Crăciunescu a fost rezervă.

Observatori au fost desemnaţi Dumitru Mihalache şi Gheorghe Moise.

La meciul de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 2000 de spectatori, printre care şi un grup de circa 30 de suporteri ai echipei Farul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici