Dinamo - FC Barcelona la Bucureşti: Pinto: Nu există un acord privind un anumit număr de goluri

Portarul echipei FC Barcelona, Jose Manuel Pinto, a declarat, sâmbătă, înaintea amicalului cu Dinamo, că nu există niciun acord între cele două grupări privind înscrierea unui anumit număr de goluri.

476 afișări
Imaginea articolului Dinamo - FC Barcelona la Bucureşti: Pinto: Nu există un acord privind un anumit număr de goluri

Dinamo - FC Barcelona la Bucureşti: Pinto: Nu există un acord privind un anumit număr de goluri (Imagine: Montaj Foto)

"Ştim că România are un fotbal puternic, ştim că Popescu a venit de aici. Nu există un acord privind un anumit număr de goluri. Noi suntem o echipă de profesionişti şi scopul nostru este ca lumea să se bucure de spectacol", a declarat Pinto.

Pinto a mai spus că elementele fundamentale şi filozofia au rămas aceleaşi şi după sosirea lui Tito Vilanova în locul lui Josep Guardiola.

Jose Manuel Pinto nu-şi aminteşte de Heltmuth Duckadam, dar a auzit că FC Barcelona a pierdut în faţa Stelei în finala Cupei Campionilor Europeni în 1986.

De asemenea, el a recunoscut că nu ştie vreun jucător român din generaţia actuală.

Fundaşul Jordi Alba a spus că a auzit de Gică Popescu şi de Gică Hagi, care au jucat la FC Barcelona, şi a precizat că poate juca sâmbătă, în ciuda faptului că a suferit o accidentare la un genunchi. De asemenea, el a precizat că este extrem de bucuros că a revenit la FC Barcelona şi a menţionat că nu poate pune în discuţie decizia selecţionerului Vicente del Bosque de a nu-l convoca pentru amicalul cu Porto Rico. El a mai spus că speră să câştige campionatul Spaniei cu FC Barcelona şi a adăugat că Supercupa cu Real Madrid este extrem de importantă.

Jose Manuel Pinto şi fundaşul Jordi Alba participă la conferinţa de presă organizată de FC Barcelona înaintea amicalului cu Dinamo, care are loc în această seară de la ora 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici