Dinamo, foarte aproape de un transfer al lui Dragoş Grigore la Verona

Fundaşul central Dragoş Grigore este foarte aproape de a fi transferat la formaţia din Seria A italiană Hellas Verona, fiind dorit de fostul antrenor al echipei CFR Cluj Andrea Mandorlini, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache.

225 afișări
Imaginea articolului Dinamo, foarte aproape de un transfer al lui Dragoş Grigore la Verona

Dragos Grigore (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cu Verona suntem în discuţii avansate pentru Dragoş Grigore. Din punctul nostru de vedere e vorba despre un transfer definitiv, ei nu s-au pronunţat, dar cred că aşa e. Cu cât mai repede cu atât mai bine, deşi eu răbdare am destulă. Acum e problema că suntem trei părţi, Verona îl vrea, jucătorul vrea să plece, Dinamo se opune. Înseamnă că se va rezolva ceva", a declarat Anghelache.

Oficialul dinamovist consideră că postul lui Grugore poate fi acoperit dacă fundaşul va pleca la Verona: "Din punctul meu de vedere nu rămânem descoperiţi, avem destui fundaşi centrali, Luchin, Thicot, Durimel şi Asanovici. Apoi mai avem unul împrumutat, Adi Popa la Universitatea Cluj, şi Dobrosavlevici la echipa a doua. Eu nu mă bag în strategia antrenorului, dar poate că l-a folosit pe Dragoş Grigore tocmai ca să poată fi transferat".

Dragoş Grigore a fost titular în partida cu Universitatea Cluj, de vineri, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, câştigată de Dinamo cu 6-0, şi a înscris de două ori, din lovituri de la 11 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici