Dinamo-Gloria Bistriţa, scor 2-1

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Gloria Bistriţa, în primul meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I

86 afișări
Imaginea articolului Dinamo-Gloria Bistriţa, scor 2-1

Dinamo-Gloria Bistriţa, scor 2-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Oaspeţii au deschis scorul prin Dănciulescu în minutul 12, care a scăpat de doi adversari şi a şutat din careu, după o pasă a lui Boştină.

Dănciulescu a mărit diferenţa la 2-0 pentru Dinamo, în minutul 33, şutând din 16 metri, la colţul lung, după o pasă a lui Adrian Cristea.

Gloria a redus din handicap în minutul 76, prin Diogo, care a reluat cu capul din şase metri după un corner executat de pe partea stângă.

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 6. Ninu, 3. M. Ciucă, 18. Frăsinescu, 15. Miclăuş (7. Coroian '46) - 23. Vagner (20. Ad. Anca '46), 21. R. Mărginean, 30. Emerson (8. Diogo '65), 2. C. Petre - 11. Borbely, 24. Hora. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Dinamo Bucureşti: 1. Lobonţ - 16. Blay, 30. Tamaş, 55. J. Cesar, 3. Pulhac - 20. Ad. Cristea (14. Mitea '81), 25. Ropotan, 8. Boştină (5. Izvoranu '87) - 15. Fl. Bratu (22. Torje '78), 10. Dănciulescu, 9. M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Ninu '16, Emerson '32, R. Mărginean '70, C. Petre '90+1 / Boştină '30, Ropotan '33, Ad. Cristea '68

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Lucian Dan (central), Ionel Popa, Dragoş Iliescu (asistenţi), Emil Voicu (rezervă). Observatori au fost delegaţi Hacic Garabet pentru joc şi Ioan Mureşan pentru arbitri.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, dintre care circa 100 de suporteri dinamovişti. Fanii bucureşteni, care au scandat împotriva vicepreşedintelui Vasile Turcu, au afişat un banner cu mesajul: "Nu există compromis cu noi, sunt şi alţii ce pot băga bani ca voi".

Jucătorii dinamovişti au evoluat într-un echipament negru complet. Atacantul dinamovist Nicolae Mitea a jucat primele sale minute pentru "alb-roşii" de la revenirea în Ştefan cel Mare.

Înainte de meci, căpitanii celor două echipe au citit un mesaj de fair-play şi s-a intonat imnul naţional, pe tabelă fiind scrie versurile acestuia.

Măsurile de securitate la meciul Gloriei cu Dinamo au fost asigurate de peste 140 de jandarmi, câteva zeci de poliţişti şi angajaţi ai unei firme de pază. Preţul unui bilet de intrare a fost de 20 de lei, dublu faţă de alte meciuri de acasă ale Gloriei Bistriţa, dar nu la nivelul preţurilor cerute pentru întâlnirile cu Steaua şi CFR Cluj, când un tichet a costat 50 de lei.

Joi seară, în drum spre Bistriţa, delegaţia "alb-roşie", în frunte cu Cristian Borcea şi Vasile Turcu, a poposit pentru o jumătate de oră la Beclean, oraş în care există un fan club dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici