Dinamo - Gloria Buzău, scor 4-1

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, în care de la oaspeţi Diogo Da Silva a înscris un gol şi un autogol.

28 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Gloria Buzău, scor 4-1

Dinamo - Gloria Buzău, scor 4-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Aceasta a fost a treia victorie consecutivă a dinamoviştilor şi a patra înfrângere consecutivă a buzoienilor în actuala ediţie a Ligii I.

Golurile echipei Dinamo au fost înscrise de Ionel Dănciulescu '8, '44, Diogo Da Silva '48 (autogol) şi Florin Bratu '75. Pentru oaspeţi a marcat Da Silva, în minutul 81.

Dinamo a deschis scorul în minutul 8, când, după un corner executat de Adrian Cristea, mingea a fost recentrată de Moţi cu capul în mijlocul careului, de unde Dănciulescu a şutat fără preluare şi a înscris.

Tot Dănciulescu a înscris golul de 2-0, în minutul 44, din patru metri, după o pasă de la Bratu.

În minutul 48, gazdele au mărit diferenţa, în urma unui autogol al fotbalistului Diogo Da Silva, de la Gloria Buzău. După un şut puternic al dinamovistului Adrian Cristea, mingea a fost deviată în poartă de Da Silva.

Ultimul gol al dinamoviştilor din acest meci a fost marcat de Bratu, care a reluat în poartă în urma unei centrări a lui Dănciulescu, după o acţiune a acestuia pe partea stângă.

Da Silva a înscris pentru Gloria Buzău, în minutul 81, după un corner executat de Claudiu Ionescu.

Dinamo: 1. Lobonţ - 6. Homei, 18. L. Goian, 4. Moţi, 3. Pulhac - 22. Torje, 25. Ropotan, 32. Vranjkovici (8. Boştină '46), 20. Ad. Cristea (26. Thiago '75) - 10. Dănciulescu, 15. Bratu (17. Andrei Cristea '78). Antrenor: Mircea Rednic.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu (17. Guda '56), 4. Diogo Da Silva, 6. Tudose, 27. Filip - 15. Vlaicu - 25. Luis Dias, 20. Cl. Ionescu, 10. Liţu (8. Săceanu '64), 26. D. Eze (18. Vigariu '67) - 9. Tavares. Antrenor: Alvaro Magalhaes.

Cartonaşe galbene: Cl. Ionescu '31, Filip '56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru Lucian Dan, ajutat la cele două linii de Cătălin Savu şi Dragoş Iliescu. Arbitru de rezervă a fost Cristina Ionescu, iar observatori Romeo Pascu şi George Ionescu.

La partidă au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Înainte de începerea meciului, atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a fost premiat pentru titlul de golgheter din sezonul trecut, când a marcat 21 de goluri.

Acesta este al doilea titlu de golgheter al lui Dănciulescu, după cel din 2003/2004, când a înscris tot 21 de goluri.

Cu câteva minute înainte de startul partidei, noua achiziţie a echipei Dinamo, Julio Cesar, a fost prezentat suporterilor. Pe tabelă au fost proiectate imagini cu el şi jucătorul a împărţit mingi fanilor dinamovişti.

La Dinamo, atacantul Marius Niculae nu s-a aflat nici măcar pe banca de rezerve. Meciul a fost urmărit, de la masa presei, de fostul fotbalist dinamovist Ştefan Radu, alături de Julio Cesar, Mourtala Diakite şi Nikola Vasiljevici. La pauză, cei patru s-au fotografiat cu spectatorii.

Partida de sâmbătă seară a fost prima pentru antrenorul Alvaro Magalhaes pe banca tehnică a echipei Gloria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici