Dinamo i-a reziliat contractul lui Starokin şi l-a împrumutat pe Himcinschi la Dunărea Călăraşi

FC Dinamo şi jucătorul bulgar Orlin Starokin au convenit marţi încheierea raporturilor contractuale pe cale amiabilă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

295 afișări
Imaginea articolului Dinamo i-a reziliat contractul lui Starokin şi l-a împrumutat pe Himcinschi la Dunărea Călăraşi

Dinamo i-a reziliat contractul lui Starokin şi l-a împrumutat pe Himcinschi la Dunărea Călăraşi

Orlin Starokin, în vârstă de 28 de ani a fost transferat în această vară la Dinamo, echipă pentru care a evoluat în primele 45 de minute ale partidei cu ACS Poli Timişoara, scor 2-1.

Tot marţi, FC Dinamo şi FC Dunărea Călăraşi au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Fabian Himcinschi (21 de ani) la echipa din Liga a II-a.

În altă ordine de idei, echipa secundă a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, antrenată de Florentin Petre, va disputa un meci amical cu Dunărea Călăraşi, programat miercuri, 19 august 2015, la ora 18.00, pe Stadionul Ion Comşa din Călăraşi. Pregătită de fostul jucător al echipei Dinamo, Ionel Ganea, divizionara B îşi va prezenta lotul pentru noul sezon competiţional în cadrul unui eveniment intitulat "Regal fotbalistic la Călăraşi", accesul spectatorilor fiind permis începând cu ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici