Dinamo începe să facă transferuri pe bandă rulantă

  • Dinamo a anunţat transferurile lui Alexander David Gonzalez şi Isma Lopez
  • În Ştefan cel Mare au mai ajuns vara asta Achim, Gol şi Nemec
  • Contra îi mai vrea şi pe Anton, Manea şi de Lucas
444 afișări
Imaginea articolului Dinamo începe să facă transferuri pe bandă rulantă

Dinamo începe să facă transferuri pe bandă rulantă

Noua conducere de la Dinamo nu se opreşte din adus jucători. După transferurile lui Vlad Achim, Janusz Gol şi Adam Nemec, Pablo Cortacero i-a adus în Ştefan cel Mare şi pe Alexander David Gonzalez şi Isma Lopez.

Gonzalez este fundaş dreapta şi are 48 de meciuri în naţionala Venezuelei. Lopez este fundaş stânga şi a jucat pentru Athletic Bilbao.

Chiar dacă până acum Dinamo nu a dat niciun ban pe transferurile din acest sezon, nu e timpul pierdut. Contra a anunţat şi înainte, dar şi după înfrângerea cu Chindia, că vor apărea schimbări mari. Pe lista sa se mai află Pablo de Lucas şi fostul dinamovist Paul Anton. Contra îl mai voia şi pe Cristi Manea, dar şansele ca mutarea să se realizeze au scăzut mult după transferul lui Gonzalez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici