Dinamo învinge pe Steaua la scor de neprezentare în derby-ul Ligii a 2-a

  • Clasicul derby dintre Dinamo şi Steaua, mutat sezonul acesta în Liga a 2-a, s-a încheiat luni seara cu victoria câinilor roşii, pe Arena Naţională, cu 3-0.
  • Dinamoviştii păstrează astfel şanse la promovarea directă în Superligă.
851 afișări
Imaginea articolului Dinamo învinge pe Steaua la scor de neprezentare în derby-ul Ligii a 2-a

Dinamo a dominat prima jumătate de repriză, în care a avut trei ocazii importante de a marca, din care două au fost parate de portarul Dincă.

În minutul 42, gazdele au avut cea mai mare ocazie a primei reprize, când Patriche a trimis cu capul în bară.

Irimia l-a pus şi el pe Dincă la încercare, înainte de pauză, pentru ca la revenirea de la vestiare meciul să fie întrerupt din cauza suporterilor stelişti, care au aruncat cu torţe din tribune.

Prima mare ocazie a militarilor a fost opera lui Chunchukov, care a trimis periculos cu capul, mingea fiind reţinută de Dujmovic.

Câinii roşii au deschis scorul în cele din urmă în minutul 77, prin Giafer, care a trimis în plasă mingea respinsă de Dincă, după şutul lui Pop.

Ghezali declanşează bucuria fanilor alb-roşii din tribune, marcând golul de 2-0 în al patrulea minut suplimentar de joc, din cele 10 dictate, după un contraatac în doi cu Bani.

În minutul 90+8, Ilie l-a faultat în careu pe Florescu, iar Ghezali a transformat penalty-ul.

Dinamo e acum pe locul 3, cu 46 de puncte, la egalitate cu Oţelul Galaţi, care are un meci mai puţin jucat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici