Dinamo învinsă pe teren propriu de Sportul, scor 1-3, în etapa a XXI-a a Ligii I

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de echipa Sportul Studenţesc, scor 3-1 (2-1), într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, şi a ratat şansa de a reveni pe primul loc în clasamentul Ligii I, poziţie pe care a trecut CFR Cluj, în urmă cu câteva ore.

378 afișări
Imaginea articolului Dinamo învinsă pe teren propriu de Sportul, scor 1-3, în etapa a XXI-a a Ligii I

Dinamo învinsă pe teren propriu de Sportul, scor 1-3, în etapa a XXI-a a Ligii I (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost înscrise de Niculae '2 pentru Dinamo, respectiv Nistor '15, Ferfelea '32 şi V. Lazăr '81 pentru Sportul.

1-0: Cătălin Munteanu centrază pe dreapta, iar Marius Niculae înscrie în stânga lui Lungu, de la aproximativ nouă metri.

1-1: Centrare a lui Lazăr de pe partea dreaptă, la care Nistor înscrie din plonjeu;

1-2: Lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri de pe dreapta, Ferfelea şutează violent lângă bara din stânga lui Bălgrădean, care nu mai poate să repsingă;

1-3: Lazăr scapă singur pe partea dreaptă şi şutează violent de la 20 de metri în dreapta lui Bălgrădean. Imediat după gol, o mare parte din spectatori a plecat, iar fanii rămaşi rămas au strigat: "Demisia".

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Grigore, Moţi, Pulhac (Ţucudean '74) - Strătilă (Alexe '46), D. Stoica (Tameş '46), C. Munteanu, Platini - Dănciulescu, Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sportul Studenţesc: C. Lungu - Şerban, Dobre (Ciobanu '90+2), Lung, Ghinga,- Lazăr (R. Popa '90+3), Novac, A. Lungu, Ferfelea - Nistor (Curelea '75), Dobre. Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Moţi '48, Ţucudean '80

Arbitri: Cristian Balaj - Sebastian Stoianof, Paul Dimancea - Dragoş Teodor

Observatori: Claudiu Popa, Victor Berbecaru.

Supervizor: Valentin Alexandru

În prima repriză, la unul dintre balcoanele Spitalului de Urgenţă Floreasca a putut fi văzut preşedintele executiv al FC Dinamo Cristian Borcea, care este internat.

La acest joc, Sportul Studenţesc a avut pe bancă doar patru jucători de câmp - un junior şi trei fotbalişti care nu au mai evoluat deloc în acest sezon, din cauza unor accidentări. Printre titulari s-a numărat şi un jucător în vârstă de 16 ani, Ionuţ Şerban, iar pe finalul jocului a debutat în Liga I şi un fotbalist de 14 ani, Răzvan Popa.

În repriza a doua, de la început, stewarzii au încercat mai mult timp să prindă un fan dinamovist de la Peluza Sud, care avea un banner cu mesajul: ""Lui Mitică nu-i mai pică". Suporterul a alergat printre scaune, nefiind prins.

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici