Dinamo: Jucătorii vor purta o banderolă cu chipul lui Hîldan, de la meciul cu Pandurii

Peluza Cătălin Hîldan îi va oferi căpitanului echipei Dinamo, luni, înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu, din Liga I, banderola cu chipul fotbalistului decedat la 5 octombrie 2000, care va fi purtată la toate partidele echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

329 afișări
Imaginea articolului Dinamo: Jucătorii vor purta o banderolă cu chipul lui Hîldan, de la meciul cu Pandurii

Dinamo: Banderolă cu chipul lui Cătălin Hîldan, de la meciul cu Pandurii (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dinamo-Pandurii Tg. Jiu, 1 octombrie, ora 20.30, pe stadionul National Arena, nu este doar un meci al etapei a X-a din Liga I. Dinamo-Pandurii Tg. Jiu înseamnă 12 ani fără Cătălin Hîldan, plecat dintre noi pe 5 octombrie 2000. Dincolo de lacrimi, spiritul lui Cătălin Hîldan este prezent printre noi, în fiecare dintre noi. Cătălin Hîldan ne uneşte pe toţi, suporteri, jucători, antrenori sau conducători. Dincolo de toate, Cătălin Hîldan trăieşte printr-o peluză minunată, printr-un vestiar adevărat unde scaunul său a rămas nemişcat, prin vocea tuturor dinamoviştilor care nu-l vor uita niciodată. Înaintea meciului cu Pandurii Tg. Jiu, Peluza Cătălin Hîldan îi va oferi căpitanului dinamovist banderola cu chipul regretatului Cătălin Hîldan. Banderola Cătălin Hîldan va fi purtată, începând de la meciul cu Pandurii, la toate partidele «câinilor roşii». Te vom iubi mereu!", se arată pe site-ul oficial al FC Dinamo.

În data de 5 octombrie 2000, în timpul unui meci amical Ş.N. Olteniţa - Dinamo, la Olteniţa, jucătorul dinamovist Cătălin Hâldan a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia a decedat.

Născut pe 3 februarie 1976 în Bucureşti, Cătălin Hâldan evoluase în 138 de meciuri în prima divizie, marcând 6 goluri, toate pentru Dinamo, şi fusese selecţionat de opt ori în echipa naţională a României, pentru care marcase un gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici