Dinamo l-a cedat pe George Blay la Poli Ştiinţa Timişoara

Poli Ştiinţa Timişoara a ajuns la un acord de transfer cu FC Dinamo în ceea ce îl priveşte pe fundaşul ghanez George Blay, şi negociază cedarea fundaşului central Cristian Scutaru, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo l-a cedat pe George Blay la Poli Ştiinţa Timişoara

Dinamo l-a cedat pe George Blay la Poli Ştiinţa Timişoara

"Politehnica 1921 Ştiinta Timişoara a ajuns la un acord, atât cu clubul cât şi cu jucătorul, pentru transferarea lui George Blay (Dinamo Bucureşti). Totodată, negocierile pentru cedarea lui Scutaru la Dinamo Bucureşti sunt aproape de finalizare", se arată în comunicatul grupării timişorene.

Fundaşul George Blay, titular în echipa dinamovistă în sezonul trecut, nu a mai prins primul 11, după ce Mircea Rednic a părăsit gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Blay a fost amendat de către conducerea clubului şi trimis să de pregătească cu echipa a II-a, după ce a întârziat 7 zile la reunirea lotului dinamovist din acest an.

Cristian Scutaru, în vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de fundaş central şi este component al lotului naţional de tineret al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici