Dinamo l-a legitimat pe mijlocaşul Marian Cristescu

Mijlocaşul Marian Cristescu, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat, marţi, un contract cu FC Dinamo valabil până la 30 iunie 2016, a declarat managerul sportiv al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, citat de site-ul oficial.

103 afișări
Imaginea articolului Dinamo l-a legitimat pe mijlocaşul Marian Cristescu

Dinamo l-a legitimat pe mijlocaşul Marian Cristescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Marian Cristescu a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30.06.2016. Este jucător de valoare, cu experienţă în Liga I. A câştigat trofee importante în România şi sunt convins că se va adapta foarte repede în Ştefan cel Mare pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele", a spus Dănciulescu pentru site-ul oficial al clubului.

La rândul său, jucătorul s-a arătat încântat de parafarea contractului, precizând că va lupta pentru ca noua sa echipă să ajungă între primele din clasamentul Ligii I: "Am venit în Ştefan cel Mare cu un entuziasm foarte mare. Pentru mine este o onoare să îmbrac tricoul lui Dinamo, un club de tradiţie în România. Sper ca împreună cu colegii mei şi cu staful tehnic să avem rezultate cât mai bune pentru a ne ridica la nivelul suporterilor. Dinamo trebuie să revină în acest an în lupta pentru primele locuri în clasament".

Câştigător al Cupei României cu Petrolul Ploieşti (2013) şi cu Astra Giurgiu (2014), Marian Cristescu a mai evoluat în cariera sa la echipele FC Braşov, FC Săcele şi Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici