Dinamo negociază cu atacantul lituanian Nerijus Valskis

FC Dinamo negociază transferul atacantului lituanian Nerijus Valskis, care a sosit luni după amiază la Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX, preşedintele grupării "alb-roşii", Constantin Anghelache.

148 afișări
Imaginea articolului Dinamo negociază cu atacantul lituanian Nerijus Valskis

Dinamo negociază cu atacantul lituanian Nerijus Valskis (Imagine: Marius Cristescu / Mediafax Foto)

"Valskis a ajuns în această după amiază la Bucureşti şi abia l-am cazat la hotel. Nu am purtat încă nicio discuţie, nu a semnat nimic deocamdată. Mâine vom stabili detaliile. Eu nu semnez nimic până nu îmi spune doctorul că este în regulă. Apoi va face vizita medicală. Deocamdată, Valskis este singurul cu care negociem", a declarat Anghelache.

În vârstă de 26 de ani, Nerijus Valskis a evoluat ultima oară la formaţia lituaniană FK Suduva Marijampole, pentru care a marcat în sezonul trecut 27 de goluri în 30 de meciuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici