Dinamo nu poate conta pe Diego Fabbrini în derby-ul cu FCSB - presă

Dinamo are peste o săptămână derby-ul cu FCSB şi din câte se pare nu se va putea baza pe unul dintre cei mai buni oameni, Diego Fabbrini (29 de ani).

170 afișări
Imaginea articolului Dinamo nu poate conta pe Diego Fabbrini în derby-ul cu FCSB - presă

Dinamo nu poate conta pe Diego Fabbrini în derby-ul cu FCSB - presă

Mijlocaşul transferat în vară de ”câini” s-a accidentat în duelul cu Astra Giurgiu şi are nevoie de o pauză mai mare pentru a se pune din nou la punct. Site-ul fanatik.ro anunţă că revenirea lui Fabbrini se va produce abia la o săptămână după marele meci cu FCSB. ”Este adevărat, m-am accidentat am o fractură la gleznă, dar nu ştiu exact cât voi sta departe de gazon. Eu sper să revin cât mai curând şi să fac lucruri frumoase în tricoul lui Dinamo”, a declarat Diego Fabbrini, care şi-a pus amprenta pe jocul bucureştenilor încă de la primele minute. Deşi a prins doar 3 meciuri până în acest moment, italianul a dat o altă nuanţă jocului echipei la mijlocul terenului şi a adus un plus în ofensivă.

Fabbrini este la a doua experienţă la un club din Liga 1, după cea de la FC Botoşani. Acolo, el a jucat 30 de meciuri, a marcat de cinci ori şi a livrat patru pase decisive, în toate competiţiile. Ulterior, a avut o scurtă experienţă în Bulgaria la ŢSKA Sofia, unde a jucat în 11 meciuri, însă nu a avut realizări notabile.

Fabbrini şi-a reziliat contractul cu bulgarii de la ŢSKA Sofia în august şi ulterior a semnat cu Dinamo. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici