Dinamo nu reuşeşte să câştige categoric nici cu Gaz Metan Mediaş

Consolată cu gândul că cel mai probabil va juca o confruntare de baraj pentru menţinerea în Liga 1, Dinamo Bucureşti a jucat dezinvoltă partida de vineri seara, din Liga 1, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, câştigată totuşi greu, în faţa unei echipe retrogradate şi fără perspective.

524 afișări
Imaginea articolului Dinamo nu reuşeşte să câştige categoric nici cu Gaz Metan Mediaş

Desfăşurată în cadrul etapei a 6-a a play out-ului Ligii 1, partida Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti s-a încheiat cu victoria, scor 0-1, a oaspeţilor, care au acumulat 16 puncte, situându-se la 10 distanţă de locul ce le-ar fi putut asigura rămânerea în Liga 1.

Dinamo a dominat prima repriză şi după patru ocazii de a marca, au reuşit să deschidă scorul în minutul 41, prin lovitura de cap a lui Carp, care a valorificat o centrare a lui Matei.

Autorul pasei de gol a avut ghinion chiar în debutul actului secund, când şutul său a nimerit transversala.

Gazdele au avut o singură ocazie de poartă în repriza secundă, în minutul 71, când Kanda a trimis cu capul peste poarta lui Eşanu.

Portarul gazdelor Bumbar, care a avut câteva intervenţii de efect de-a lungul meciului, a concluzionat partida cu o nouă paradă salvatoare, în minutele suplimentare de joc, la şutul din careu al lui Borduşanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici