Dinamo oferă două bilete pentru unul cumpărat la meciul cu Gloria Bistriţa

FC Dinamo a anunţat pe site-ul oficial că suporterii care şi-au achiziţionat bilete la partida cu Gloria Bistriţa, disputat cu porţile închise, le pot schimba cu două tichete la unul dintre următoarele meciuri disputate pe teren propriu sau pot opta pentru restituirea contravalorii.

85 afișări
Imaginea articolului Dinamo oferă două bilete pentru unul cumpărat la meciul cu Gloria Bistriţa

Dinamo oferă două bilete pentru unul cumpărat la meciul cu Gloria Bistriţa (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

De asemenea deţinătorii de abonamente care nu au putut urmări partida cu Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I, vor primi un bilet gratuit la unul dintre următoarele meciuri rămase de disputat până la finalul partidei.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, disputat fără spectatori, conform unei decizii a LPF, luată în ziua în care a avut loc meciul.

Dinamo va întâlni vineri, de la ora 20.20, pe teren propriu, echipa CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I. Preţurile biletelor la acest meci sunt între 10 lei la peluze şi 50 de lei la Tribuna 0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici