Dinamo, pe primul loc în Liga I după un an şi trei luni

Echipa Dinamo Bucureşti, care ocupă primul loc în Liga I la finalul etapei a patra a sezonului 2008/2009 la egalitate perfectă cu formaţia Oţelul Galaţi, nu s-a mai clasat pe această poziţie de la finalul campionatului 2006/2007, adică de un an şi trei luni de zile.

30 afișări
Imaginea articolului Dinamo, pe primul loc în Liga I după un an şi trei luni

Dinamo, pe primul loc în Liga I după un an şi trei luni

Formaţia Dinamo era antrenată la sfârşitul sezonului 2006/2007 tot de actualul antrenor, Mircea Rednic, care a renunţat însă la această funcţie după ce a ratat participarea în grupele Ligii Campionilor cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Tehnicianul a antrenat între octombrie 2007 şi martie 2008 formaţia Rapid Bucureşti, pentru ca la începutul sezonului 2008/2009 să revină ca principal la formaţia din Ştefan cel Mare.

Dinamo se află la egalitate perfectă cu formaţia Oţelul în fruntea Ligii I, gălăţenii fiind clasaţi pe prima treaptă a campionatului după o pauză de opt ani. În prima etapă a sezonului 2000/2001 Oţelul învingea formaţia FC Argeş cu scorul de 4-1, şi se instala în fruntea clasamentului Ligii I, la egalitate de puncte cu alte şapte echipe, dar având un golaveraj mai bun.

Dinamo Bucureşti a întâlnit în primele patru etape ale sezonului 2008/2009 două echipe nou-promovate în Liga I, Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni, şi formaţiile Pandurii Târgu Jiu şi Gloria Buzău. Singurul meci fără victorie pentru "alb-roşii" l-a reprezentat deplasarea de la Târgu Jiu, scor 1-1. Oţelul a învins formaţiile CS Otopeni, Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti, terminând la egalitate în prima etapă meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici