Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a câştigat cu 1-0 în faţa celor de la Academica Clinceni.

135 afișări
Imaginea articolului Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României

Primul şi singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 84 de Sorescu, care a reluat în poarta celor de la Academica Clinceni recentrarea lui Grigore.

La finalul meciului, antrenorul echipei Dinamo, Duşan Uhrin, a vorbit şi despre informaţiile care-l dădeau demis de la gruparea din Ştefan cel Mare.

"Am discutat cu ei (n.red.: despre zvonul că ar pleca de la Dinamo), pentru că nu vreau să am haos în echipă şi este foarte dificil să ai jucători pregătiţi numai pentru fotbal. Le-am spus că nimic nu e adevărat, să se concentreze pe jocul lor şi asta a fost toată discuţia", a spus Duşan Uhrin, Dinamo.

Aceasta a fost cea de-a doua întâlnire dintre Dinamo şi Academica Clinceni în ultimele cinci zile. Vineri, 28 februarie, echipa pregătită de Ilie Poenaru s-a impus în faţa dinamoviştilor cu 1-0, în prima etapă din play-out.

„Ne doream să mergem mai departe. Ne-am creat câteva ocazii, dar n-am reuşit să le fructificăm. Jocul greşeala aşteaptă. Le-am spus la pauză că dacă vom pierde acest meci, îl vom pierde pe o greşeală, nu pe joc", a spus Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni..

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fotbal,
dinamo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici