Dinamo, sancţionată cu interzicerea ocupării a 7 sectoare ale stadionului propriu pentru 2 meciuri

Gruparea FC Dinamo a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea ocupării a şapte sectoare ale stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare în următoarele două meciuri şi o penalitate sportivă 40.000 de lei pentru incidentele provocate de suporterii proprii la partida cu Steaua.

72 afișări
Imaginea articolului Dinamo, sancţionată cu interzicerea ocupării a 7 sectoare ale stadionului propriu pentru 2 meciuri

Dinamo, sancţionată cu interzicerea ocupării a 7 sectoare ale stadionului propriu pentru 2 meciuri (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Se sancţionează clubul Dinamo Bucureşti cu măsura programării jocului fără spectatori pentru 2 jocuri prin interzicerea ocupării sectoarelor 9-15 în cazul în care jocurile se dispută pe stadionul Dinamo şi a sectoarelor 109 -319 -320, 321- 322 şi 380 în cazul în care jocurile se dispută pe Arena Naţională şi o penalitate sportivă de 40.000 lei", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

De asemenea, pentru incidente similare, gruparea FC Steaua a fost sancţionată cu interzicererea accesului spectatorilor la două partide în sectoarele 9, 10, 11, 32, 33, 34 în cazul în care jocurile se dispută pe Stadionul Steaua şi în sectoarele 102, 103, 104, 105, 106 şi 107 în cazul disputării jocurilor pe Arena Naţională precum şi o penalitate sportivă de 45.000 lei.

Având în vedere că FC Steaua mai are o sancţiune primită pentru abaterile disciplinare săvârşite în meciul cu Săgeata Năvodari din etapa a XXIV-a a Ligii I, Comisia de Disciplină a dispus executarea sancţiunii pentru abaterea mai gravă, respectiv cea aplicată pentru incidentele din partida cu Dinamo Bucureşti. Trei sectoare de la Peluza Nord, 10, 11 şi 12, şi trei de la Peluza Sud, 32, 33 şi 34, ale Stadionului Steaua fuseseră închise pentru două meciuri de Comisia de Disciplină, care acordase grupării roş-albastre şi o penalitate sportivă de 40.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la meciul din deplasare cu Săgeata Năvodari.

La partida Steaua - Dinamo din prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, suporterii ambelor formaţii au introdus şi aprins materiale pirotehnice în interiorul Arenei Naţionale, pe care ulterior le-au aruncat atât în terenul de joc cât şi în tribune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici