Dinamo se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei cu Sportul Studenţesc

Antrenorul formaţiei FC Dinamo, Liviu Ciobotariu, se confruntă cu probleme de lot în vederea partidei cu Sportul Studenţesc, trei jucători fiind opriţi de la antrenamente din cauza unor probleme medicale, iar alţi doi sunt suspendaţi.

146 afișări
Imaginea articolului Dinamo se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei cu Sportul Studenţesc

Dinamo se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei cu Sportul Studenţesc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Portarul Cristian Bălgrădean, diagnosticat cu entorsă de gradul I la glezna dreaptă, fundaşul Dragoş Grigore, cu o contuzie, şi Djakaridja Kone, cu o contractură musculară, nu au participat la prima şedinţă de pregătire din această săptămână, fiind incerţi pentru partida cu Sportul Studenţesc, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FC Dinamo.

Pentru următorul joc în Liga I, antrenorul Liviu Ciobotariu nu va putea conta pe Laurenţiu Rus şi Cosmin Matei, suspendaţi după meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

În altă ordine de idei, mijlocaşul Alexandru Curtean şi-a reluat antrenamentele la parametri normali după investigaţiile medicale efectuate în ultimele zile la clinici specializate.

Partida Dinamo - Sportul Studenţesc, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30, pe Stadionul Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici