Dinamo se întăreşte cu un handbalist internaţional portughez

Echipa de handbal masculin a clubului sportiv Dinamo Bucureşti a anunţat joi transferul internaţionalului portughez Andre Gomes, care se alătură încă din această lună campioanei României.

90 afișări
Imaginea articolului Dinamo se întăreşte cu un handbalist internaţional portughez

Sursa foto: Facebook CS Dinamo

„Dinamo a obţinut semnătura interului stânga Andre Gomes (25 de ani), unul dintre jucătorii de top ai Europei. Internaţional portughez, cu evoluţii remarcabile atât în EHF Champions League cu FC Porto, cât şi la prima reprezentativă lusitană, Andre Gomes se va alătura campioanei României încă din această lună, cu un contract până în vara anului 2025.”, scrie gruparea dinamovistă pe pagina oficială.

Născut la Braga pe 27 iulie 1998, Andre Dias Lopes Gomes a jucat la ABC Braga (2015-2017), FC Porto (2017 – 2021), MT Melsungen (2021-2023). În vara anului trecut a optat pentru echipa Al Safa din Arabia Saudită, transferul său creând vâlvă în lumea handbalului.

În sezoanele 2019-20 şi 2020-21 a marcat 88 de goluri în EHF Champions League pentru FC Porto. La echipa naţională, unde şi-a făcut debutul în 2018, la un meci cu România, are 76 de goluri în 30 de meciuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici