Dinamo şi-a găsit sponsorul care s-o readucă în prima divizie de fotbal a României

Într-o perioadă cu o grămadă de probleme, gruparea „câinilor roşii” primeşte şi veşti bune.

7046 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi-a găsit sponsorul care s-o readucă în prima divizie de fotbal a României

Dinamo şi-a găsit sponsorul care s-o readucă în prima divizie de fotbal a României

888 devine sponsor oficial al clubului Dinamo Bucureşti FC pentru sezonul 2022-23. 888, una dintre cele mai importante companii de pariuri şi jocuri de noroc din lume, cu mărci de renume internaţional precum 888, William Hill, Mr Green sau SI Sportsbook, anunţă că a ajuns la un acord cu Dinamo Bucureşti FC, pentru a deveni sponsorul principal al clubului.

Unul dintre motive? Biroul 888 România se află la mai puţin de 5 kilometri distanţă de stadionul cu 15 000 locuri al clubului Dinamo.

Ca parte a acordului, 888 va sponsoriza şi va crea în parteneriat conţinut pentru a-i sprijini pe câştigătorii a 18 ediţii de Liga 1, în lupta pentru revenirea pe prima scenă fotbalistică în acest sezon 0 campanie ce va începe joi, 4 august 2022, vs. nou-promovata Progresul Spartac Bucureşti. Marca 888 va sta pe tricourile şi echipamentul de antrenament al jucătorilor, dar şi pe întreg stadionul Dinamo. Între timp, 888 va crea conţinut exclusiv pentru canalul de YouTube al clubului Dinamo.

A terminat colaborarea cu Unibet

Pedro Barreda Cabanillas, Director International Marketing & Head of Sponsorships, a comentat: “Suntem încântaţi să vă anunţăm sponsorizarea Dinamo Bucureşti, unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din România. În calitate de angajator, considerabil în Bucureşti şi puternic angajat în sprijinul comunităţilor locale şi în piaţa din România, suntem încântaţi să sprijnim echipa în acest sezon şi să jucăm un rol cheie în acest capitol din cadrul lungii sale istorii”

Vlad Iacob, manager general al Dinamo Bucureşti FC, a spus: „Suntem încântaţi să urăm bun venit 888 ca sponsor principal al nostru înainte de începerea sezonului viitor, care are loc în acest weekend. Cu legături strânse cu Bucureşti şi România, 888 împărtăşeşte dorinţa noastră ca Dinamo să reuşească promovarea în Liga 1 în acest sezon. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa în următoarele luni”.

Înainte de 888, Dinamo a fost sponsorizată de Unibet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici