Dinamo şi-a prezentat noul echipament de joc

FC Dinamo şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, la care au participat antrenorul Ioan Andone şi jucătorii Juan Pablo Garat, Andrei Cristea, Gabriel Torje şi Liviu Ganea, noul echipament de joc, Nike, în trei variante de culoare, roşu complet, alb-roşu şi verde complet.

383 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi-a prezentat noul echipament de joc

Dinamo şi-a prezentat noul echipament de joc (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Echipamentul principal al jucătorilor echipei Dinamo în acest sezon este cel de culoare roşie.

"Există un parteneriat de 5 ani cu Dinamo. Echipamentele din acest sezon înglobează tehnologiile de ultim moment din domeniu. Echipamentul principal este roşu complet, cele secundare fiind alb-roşu şi verde. Anul acesta Nike vine cu o structură îmbunătăţită, care aduce un plus de confort şi ventilaţie de până la 10 la sută. Anul acesta materialul este mai uşor cu 15 la sută, tehnologia venind cu caracteristici îmbunătăţite. O altă noutate este mingea oficială a campionatului naţional de fotbal, realizată din 5 straturi de polietilenă presată, cu o traiectorie îmbunătăţită. E acelaşi model folosit în Italia şi Franţa", a declarat directorul de marketing al companiei care distrubuie echipament sportiv Nike, Mălina Soare.

Antrenorul Ioan Andone speră ca noul echipament să ajute echipa sa pentru a-şi atinge obiectivul: "Mă bucur că Nike continuă colaborarea cu noi, sper să ne aducă noroc. Cum Nike este un campion mondial al echipamentelor sportive, sper ca şi noi să fim campioni naţionali".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici