Dinamo şi Steaua au remizat, scor 1-1 (Galerie Foto)

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Steaua, în etapa a XIII-a a Ligii I.

174 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi Steaua au remizat, scor 1-1 (Galerie Foto)

Dinamo şi Steaua au remizat, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Acesta a fost primul meci al antrenorului Dorinel Munteanu pe banca tehnică a Stelei.

Pentru Dinamo a marcat Adrian Cristea '83, în timp ce pentru Steaua a înscris Kapetanos '8.

Vezi aici galerie foto de la derbiul Dinamo - Steaua

0-1. Bănel Nicoliţă a centrat de partea dreaptă şi Kapetanos a reluat balonul cu capul, de la aproximativ 3 metri, în plasa porţii lui Lobonţ.

1-1. Torje a centrat excelent în careu şi Adrian Cristea a reluat, cu capul, imparabil în colţul stâng a lui Zapata.

În minutul 31, Antonio Semedo a şutat de la aproximativ 17 metri, dar balonul a lovit bara transversală. În repriza secundă, în minutul 60, Kapetanos a şutat din întoarcere şi balonul a lovit bara stângă a porţii lui Lobonţ.

În minutul 90+2, Marius Niculae a încercat să centreze în careu, balonul a fost deviat de un jucător stelist, dar Ogăraru a respins cu capul de pe linia porţii.

Dinamo: 1. Lobonţ - 16. Blay, 30. Tamaş, 55. J. Cesar, 2. Diabate (5. Izvoranu '21) - 22. Torje, 25. Ropotan, 20. Ad. Cristea, 8. Boştină (28. Miranda '56) - 9. M. Niculae, 10. Dănciulescu (27. Ze Kalanga '62). Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 4. Golanski - 6. Rădoi, 20. Lovin - 16. Nicoliţă, 28. B. Stancu (10. D. Moreno '52), 9. Semedo (14. Toja '66) - 35. Kapetanos (23. Pleşan '78). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Izvoranu '34 / Golanski '22, Ogăraru '51, Rădoi '88.

Partida a fost arbitrată de Alexandru Deaconu (centru), Nicolae Marodin, Adrian Vidan (asistenţi) şi Georgian Ionescu (rezervă), în timp ce observatori au fost delegaţi Hacic Garabet, Valeriu Ioniţă.

Meciul a fost precedat de mai multe incidente între suporterii celor două formaţii.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a asistat la derbi de la tribuna a II-a, în apropierea mesei presei, fiind însoţit de ofiţeri SPP.

Galeriile celor două echipe au afişat mai multe banere la începutul şi în timpul partidei.

Dinamo: "Întodeauna trăim unicul derbi la intensitate maximă, indiferent de consecinţe", "Pac pac, de p... ne-aţi luat", "Palatul dictează, peluza se conformează", "Fotbalul a murit, a rămas doar ură să vă luăm familiile în p...", "Aţi dorit un antrenor simbol adevărat, dar sub ochii voştri în picioare a fost călcat", "Patroni de club mediatizaţi, mentalitatea nu o să ne-o schimbaţi", "Ultraşi autonomi, un lucru aţi omis, aţi intrat în peluză pe bază de compromis", "În peluză zmei, la palat mieluşei", "Pe «U» ai trădat să fi bufon la palat".

Steaua: "Un bun rezultat vă poate scăpa de orice păcat", "Cu două steaguri ciordite, faceţi uitate nunţile plătite".

Suporterii dinamovişti de la "Peluza Sud" au aruncat torţe şi petarde în sectorul rezervat fanilor stelişti, iar la începutul reprizei a doua, fanii de la "Peluza Cătălin Hâldan" au incendiat trei steaguri ale galeriei de la Steaua, capturate înaintea partidei, stinse apoi de pompieri.

Suporterii fomaţiei Steaua au aprins doar două torţe, una albastră şi una roşie, înainte de începerea derbiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici