Dinamo testează al patrulea portar străin, brazilianul Roberto Volpato Neto

Portarul brazilian Roberto Volpato Neto a efectuat, vineri, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti şi apoi a susţinut probe pe stadionul Dinamo cu antrenorul secund Marius Bratu.

5 afișări

Roberto Volpato Neto a fost legitimat ultima oară la grupare braziliană Vasco da Gama şi a mai evoluat pentru Criciuma şi Vitoria Setubal.

Dinamo i-a testat în această săptămână pe Aleksandrs Kolinko, din Letonia, şi sârbii Igor Kojici şi Vojislav Dragovici, după accidentările suferite de Bogdan Lobonţ şi Emilian Dolha. Singurul care a semnat un contract, valabil până la finalul sezonului, este Kolinko, Dinamo renunţând la serviciile celor doi goal-keeperi sârbi.

Aleksandrs Kolinko a fost titularul postului de portar al naţionalei Letoniei la Euro 2004 şi a evoluat pentru Skonto Riga, FC Rostov şi Crystal Palace.

Titularul postului de portar la Dinamo, Bogdan Lobonţ s-a accidentat grav în timpul partidei cu Gloria Bistriţa şi a fost supus ulterior unei intervenţii chirugicale. De asemenea, înlocuitorul său, Emilian Dolha a apărat poarta dinamoviştilor în partida cu CFR Cluj, dar s-a accidentat şi este indisponibil aproximativ 3 săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici