Dinamo va juca trei meciuri cu porţile închise

Dinamo va juca trei meciuri cu porţile închise şi va plăti o penalitate de 50.000 de lei pentru faptul că fanii "alb-roşii" au aruncat cu torţe în teren la meciul cu Rapid, din etapa a VII-a a Ligii I, a declarat, miercuri, preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Doru Neagu.

183 afișări
Imaginea articolului Dinamo va juca trei meciuri cu porţile închise

Dinamo va juca trei meciuri cu porţile închise (Imagine: Laurentiu Ieg/Mediafax Foto)

Jucătorul rapidist Ovidiu Herea a fost suspendat trei etape şi penalizat cu 3.000 de lei pentru cartonaşul roşu primit la meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în urma unui un fault dur comis asupra lui Dragoş Grigore.

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, trimis în tribune de arbitrul derbiului pentru proteste, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 320 de lei.

Cazul jucătorului stelist Florin Gardoş, suspendat 10 etape şi amendat cu 20.000 de lei, pentru faultul dur comis asupra lui Cosmin Băcilă la meciul cu Pandurii, a fost încadrat la articolul 63, paragraful 1b, şi la articolul 63, paragraful 4a - vătămare fizică gravă, a precizat Neagu.

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, trimis în tribună la meciul cu Steaua, a primit avertisment, însă secundul său, Marian Dinu, de asemenea eliminat de pe banca tehnică, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 320 de lei.

Jucătorul Iasmin Latovlevici de la Steaua, eliminat în prima repriză a aceluiaşi meci, pentru un henţ din postura de ultim apărător, a fost suspendat o etapă şi penalizat cu 740 de lei.

Antrenorul Viorel Hizo, trimis în tribune la meciul CFR Cluj - FC Vaslui, a fost suspendat trei meciuri şi penalizat cu 6.000 de lei.

Finanţatorul Sportului Stedenţesc, Vasile Şiman, care a intrat la vestiare jignind, la meciul cu CS Mioveni, a fost suspendat cinci luni şi a primit o penalitate sportivă de 15.000 de lei.

Clubul FCM Târgu Mureş a fost penalizat cu 15.000 de lei pentru deficienţe de organizare la meciul cu Universitatea Cluj.

Antrenorul cu portarii al Astrei, Silviu Lung, a fost suspendat un joc şi amendat cu 320 de lei pentru că a fost trimis în tribună la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Gruparea FC Braşov a primit o penaliutate de 10.000 de lei pentru incidentele petrecute la meciul cu Petrolul Ploieşti.

Comisia de Disciplină a dat, miercuri, şi verdictul în cazul amânat al lui Silviu Ilie, suspendându-l pe jucătorul Oţelului trei jocuri şi penalizându-l cu 3.000 de lei, pentru eliminarea din meciul cu CFR Cluj, din etapa a VI-a a Ligii I, primită în urma unui fault dur comis asupra lui Ronny.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici