Dinamoviştii speră ca la derbiul cu Steaua să nu existe multe greşeli de arbitraj

Fundaşul dinamovist Srgian Luchin a declarat, miercuri, că jucătorii se tem de arbitraje, după ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape, dar că speră ca la meciul Dinamo - Steaua, din runda a XVI-a a Ligii I, să nu fie multe greşeli şi fotbaliştii să fie "actorii principali".

70 afișări
Imaginea articolului Dinamoviştii speră ca la derbiul cu Steaua să nu existe multe greşeli de arbitraj

Dinamoviştii speră ca la derbiul cu Steaua să nu existe multe greşeli de arbitraj (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax foto)

"Toată lumea are o teamă de arbitraje, după ultimele etape, dar sperăm să nu se mai repete aceste greşeli şi noi, jucătorii, să fim actorii principali luni. Nu am emoţii deocamdată, am început să pregătim acest meci deja şi o vom face până la cele mai mici amănunte, astfel încât să ne bucurăm de cele trei puncte la finalul jocului. Este derbiul României şi de data asta am plăcerea să simt pe propria piele ce înseamnă derbiul Dinamo - Steaua. Toată lumea vorbeşte despre acest meci, pentru români este cel mai important joc. Nu contează forma pe care o au cei de la Steaua, pentru un derbi ambele echipe se motivează. Steaua are jucători valoroşi, individualităţi, şi trebuie să fim precauţi din acest punct de vedere. Cred că, de la mijloc în sus, orice jucător de la ei poate face diferenţa, dar cred că şi noi avem armele noastre", a spus Luchin, prezent, alături de alţi patru jucători de la Dinamo, la o sesiune de autografe, miercuri, la Orange Shop, din Băneasa Shopping City.

Jucătorul a menţionat că nu-l interesează primele vehiculate pentru acest derbi, fiind vorba despre un meci de orgoliu: "Din ce am înţeles, din vorbe, am avea o primă, dar nu am amănunte, mai multe ştiu căpitanii. Pe noi oricum nu ne interesează banii şi vrem să câştigăm pentru că este orgoliul nostru pus în joc".

Prezent la eveniment, fundaşul Cosmin Moţi speră ca la meciul Dinamo - Steaua să nu existe greşeli de arbitraj. "Au fost greşeli de arbitraj destule împotriva noastră, sper ca la meciul cu Steaua să nu fie prea multe. Emoţii nu mai avem, pentru că au trecut atâtea partide împotriva Stelei. Nu-mi permit să vorbesc despre jocul celorlalte echipe. Eu mă bucur că jocul nostru merge bine şi sper că va fi unul bun şi luni", a precizat Moţi, care a adăugat că nu a susţinut niciodată echipa Steaua şi nu o va face nici cu ocazia meciului pe care această formaţie îl va juca în Liga Europa, cu Schalke 04, preferând să fie suporterul lui Ciprian Marica.

Referitor la posibilitatea ca jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, să vină la Dinamo, Moţi a menţionat: "Eric este un jucător care poate face diferenţa, ar fi un avantaj pentru noi".

Atacantul Liviu Ganea speră ca Dinamo să se impună în derbiul cu Steaua, ceea ce ar însemna o încununare a parcursului bun de până acum din campionat. "Sperăm ca de data aceasta să câştigăm acest meci cu Steaua, pentru că ultima dată am jucat în Cupă şi l-am pierdut. Acum, în campionat, Dinamo a avut un parcurs bun şi trebuie să le arătăm oamenilor că nu au fost întâmplătoare aceste etape în care am câştigat atâtea puncte. Cred că o victorie cu Steaua ar încununa parcursul nostru de până acum. Steaua nu ne-a mai bătut de mult timp acasă şi sperăm să continuăm pe acest drum. Cred că stadionul va fi plin. Dacă până acum s-au vândut 7.000 de bilete, mai este timp să se vândă şi celelalte", a spus Ganea.

Despre un posibil transfer al lui Eric la Dinamo, Liviu Ganea a precizat: "Eric e un fotbalist care a demonstrat la Mediaş că are certe calităţi, însă dacă va fi achiziţionat de Dinamo rămâne de văzut. Eu sunt încă jucătorul lui Dinamo pentru 7-8 luni şi îmi voi face treaba până la finalul contractului".

Mijlocaşul Djakaridja Kone a precizat că a visat dintotdeauan să înscrie împotriva Stelei şi că speră să se întâmple asta luni. "Este un meci foarte important, dar am mai întâlnit echipe bune şi până acum. Steaua este o echipă bună, cu jucători valoroşi. Nu contează cum a început sezonul, vom vedea care va fi mai bună la finalul meciului de luni. Voi încerca să marchez împotriva Stelei, este unul dintre visurile mele", a spus jucătorul dinamovist.

Jucătorii dinamovişti Cosmin Moţi, Srgian Luchin, Liviu Ganea, Djakaridja Kone şi Zie Diabate au fost prezenţi, miercuri, la Orange Shop, la Băneasa Shopping City, unde au acordat autografe fanilor.

Partida Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, este programată luni, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici