Dino Eze, Andres Mendoza, Jose Moreno la antrenamentul Stelei, Dayro Moreno - la vizita medicală

Mijlocaşul nigerian Dino Eze, atacantul peruan Andres Mendoza şi vârful columbian Jose Moreno, achiziţionaţi în această iarnă de FC Steaua, au efectuat, miercuri dimineaţă, primul antrenament alături de noii lor colegi.

4 afișări
Imaginea articolului Dino Eze, Andres Mendoza, Jose Moreno la antrenamentul Stelei, Dayro Moreno - la vizita medicală

Dino Eze, Andres Mendoza, Jose Moreno la antrenamentul Stelei, Dayro Moreno - la vizita medicală

Astfel, elevii lui Marius Lăcătuş au participat, în prima parte a sesiunii de pregătire, la antrenamente de forţă în sală, acestea fiind urmate de alergări pe terenul central. La şedinţa de pregătire au participat şi Sorin Ghionea şi Mirel Radoi, a căror stare de sănătate este normală, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Atacantul columbian Dayro Moreno a efectuat vizita medicală şi se va alătura echipei începând cu următoarele antrenamente. "Roş-albaştrii" vor participa, după-amiază, la un al doilea antrenament.

Achiziţiile FC Steaua din această iarnă sunt francezul Habib Habibou de la Charleroi (20 de ani), mijlocaşul nigerian Dino Eze de la Gloria Buzău (23 de ani), atacantul peruan Andres Augusto Mendoza Azevedo de la Metalurg Doneţk (29 de ani) şi atacanţii columbieni Jose Alcides Moreno Mora de la Independiente (26 de ani) şi Dayro Mauricio Moreno Galindo de la Once Caldas (22 de ani).

Dintre atacanţii sud-americani, Mendoza a semnat deja un contract pe doi ani şi jumătate şi va purta numărul 29 pe tricou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici