Dinu despre plecarea lui Ştefan Radu: Nimeni nu este de neînlocuit

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, sâmbătă, că nimeni nu este de neînlocuit, făcând astfel referire la plecarea lui Ştefan Radu de la gruparea bucureşteană, informează site-ul oficial al clubului din Liga I.

1 afișare
Imaginea articolului Dinu despre plecarea lui Ştefan Radu: Nimeni nu este de neînlocuit

Dinu despre plecarea lui Ştefan Radu: Nimeni nu este de neînlocuit

"Nimeni nu este de neînlocuit. Se întâmplă peste tot în lume, aşa cum s-a întâmplat, pe vremea când eram jucător, cu mine sau cu Ţălnar. La ora actuală se tratează un transfer şi, mai mult ca sigur, ar putea fi vorba despre cel mai mare transfer din istoria fotbalului românesc. Mai mult decât atât, să nu uitaţi că vorbim de jucător crescut la Dinamo. Societatea noastră nu are dificultăţi financiare, pentru a înţelege foarte bine acest transfer. La fel se întâmplă peste tot în lume", a spus Dinu.

Agenţia Datasport a notat, sâmbătă, că fotbalistul dinamovist Ştefan Radu va evolua în următoarele şase luni sub formă de împrumut la gruparea Lazio Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici