Dinu Gheorghe a părăsit funcţia de manager general al FC Dinamo: "În timp s-au adunat nemulţumirile şi astăzi s-a pus punct. Într-o căsnicie trebuie să fie de acord ambele părţi"

FC Dinamo a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a încetat raporturile contractuale cu managerul general al clubului, Dinu Gheorghe.

901 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe a părăsit funcţia de manager general al FC Dinamo: "În timp s-au adunat nemulţumirile şi astăzi s-a pus punct. Într-o căsnicie trebuie să fie de acord ambele părţi"

Dinu Gheorghe (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"FC Dinamo Bucureşti a încetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care până acum a ocupat funcţia de manager general al clubului. Echipa din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte pentru activitatea depusă şi îi urează mult succes în continuare", se arată pe site-ul grupării bucureştene.

Dinu Gheorghe a devenit manager general al FC Dinamo la finalul lunii aprilie. El a mai ocupat funcţii de conducere la FC Rapid, AFC Astra Giurgiu şi FC Braşov.

La prezentarea sa ca oficial al FC Dinamo, Dinu Gheorghe declara că vrea ca gruparea "alb-roşie" să fie ultima la care să lucreze în fotbalul românesc.

"Este o zi importantă în viaţa mea, au mai fost negocieri de-a lungul timpului. Pentru mine vreau să fie ultimul club la care voi lucra în fotbalul românesc şi vreau să plec atunci când voi pleca cu trofee, performanţă. Sunt emoţionat, dar mă simt foarte bine, mă simt de aici", a afirmat atunci Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe: Într-o căsnicie trebuie să fie de acord ambele părţi, degeaba una vrea şi alta nu mai vrea

Dinu Gheorghe a lăsat să se înţeleagă că a părăsit funcţia de manager general al FC Dinamo la dorinţa pricipalului acţionar al clubului, Ionuţ Negoiţă, cu care a avut o serie de neînţelegeri.

"În timp s-au adunat nemulţumirile şi astăzi s-a pus punct. Într-o căsnicie trebuie să fie de acord ambele părţi, degeaba una vrea şi alta nu mai vrea. Am discutat foarte clar, iar argumentele puse pe masă şi de dânsul şi de mine au dus la despărţire. Dacă nu s-a mai putut să continuăm, nu mai continuăm, ce să fac?", a declarat Dinu Gheorghe, la Digi Sport.

El a precizat că Dinamo nu are probleme financiare, iar sosirile de jucători din această vară au fost cu acordul patronului, antrenorului Mircea Rdnic şi al lui. "Dinamo nu are probleme financiare, la Dinamo salariile sunt plătite la zi. Nu sunt probleme financiare în clipa de faţă la Dinamo. Clubul e stabil financiar. Toţi jucătorii au fost aduşi cu acordul patronului şi cu acordul antrenorului şi cu acordul meu. Aşa au fost aduşi la Dinamo. Decizia finală îi apaţinea patronului. De ce ar fi nemulţumit (n.r. - patronul, de jucătorii aduşi) dacă suntem pe locul 2?", a precizat Dinu Gheorghe.

Întrabat dacă are un plan să lucreze la un alt club, Gheorghe a răspuns: "Nu am niciun plan, să fiu sănătos, ce plan să am? Deocamdată încerc să mă liniştesc puţin, pentru că au fost patru luni grele".

Dinu Gheorghe a mai precizat că nu a uitat faptul că a spus că îşi doreşte ca Dinamo să fie ultimul club la care să lucreze: "N-am uitat ce am spus. Am spus acum patru luni şi nu am uitat. E valabil, de ce să nu fie valabil?"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici