Dinu Gheorghe: Cluburile cu "influenţă puternică" au stabilit între ele să fie arbitrate de străini

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a reacţionat la declaraţiile oficialilor FC Timişoara, legate de arbitrii de la meciul direct, spunând că "anumite cluburi cu influenţă puternică în Liga I au stabilit între ele să fie arbitrate de brigăzi din străinătate".

13 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Cluburile cu "influenţă puternică" au stabilit între ele să fie arbitrate de străini

Dinu Gheorghe: Cluburile cu "influenţă puternică" au stabilit între ele să fie arbitrate de străini

"Anumite cluburi cu «influenţă puternică» în Liga I au stabilit între ele să fie arbitrate de brigăzi din străinătate. Nu este, însă, şi cazul Braşovului. Sau, poate, domnul Chivorchian stabilise ca meciul de la Braşov să fie arbitrat de o brigadă din străinătate într-unul din birourile de la Liga Profesionistă de Fotbal sau Federaţia Romană de Fotbal", a declarat, joi, Dinu Gheorghe pentru site-ul oficial al clubului.

Preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, afirmase că a solicitat încă de la începutul campionatului ca unele meciuri, inclusiv cel cu FC Braşov, să fie conduse de brigăzi din străinătate, însă oficialii braşoveni nu au făcut acelaşi lucru pentru a putea fi desemnată o brigadă din străinătate.

"Încă de la începutul campionatului am făcut o adresă prin care solicitam ca la jocurile cu anumite echipe, inclusiv cu FC Braşov, să fie desemnaţi arbitri străini. Sunt convins că cei de la Braşov nu au făcut acest demers şi atunci Comisia Centrală de Arbitri ne va da o brigadă din România. Sper ca la Braşov, brigada desemnată să nu vadă decât două culori, movul cu care vom juca noi şi galbenul în care va juca Braşovul, şi să fluiere ceea ce trebuie", a spus Chivorchian.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Ovidiu Haţegan să conducă, la centru, partida dintre formaţiile FC Braşov şi FC Timişoara. Haţegan va fi ajutat de asistenţii Adrian Vidan şi Ionel Popa, iar observatori au fost desemnaţi Nicolae Rainea şi Gheorghe Nedelescu.

Partida FC Braşov - FC Timişoara se va disputa duminică, de la ora 18.00, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici