Dinu Gheorghe crede că atacantul Moraes va rămâne la Gloria Bistriţa

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, luni, la Poiana Braşov, că, în opinia sa, atacantul Junior Moraes, dorit de mai multe cluburi din România, va rămâne la echipa Gloria Bistriţa până la finalul actualei ediţii a campionatului, din cauza sumelor mari cerute pentru transferul său.

19 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe crede că atacantul Moraes va rămâne la Gloria Bistriţa

Dinu Gheorghe crede că atacantul Moraes va rămâne la Gloria Bistriţa (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Oficialul rapidist a afirmat că atacantul în vârstă de 23 de ani este în acest moment fotbalistul cu cea mai mare cotă din Liga I şi a precizat că nu crede că vreun club din România îşi permite transferul acestuia.

Gheorghe a declarat că gruparea giuleşteană nu poate să onoreze pretenţiile financiare ale lui Moraes şi nici pe cele ale clubului ardelean pentru un transfer al jucătorului brazilian.

El a adăugat că pretenţiile fotbalistului şi ale preşedintelui Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, pentru cedarea lui Moraes sunt foarte mari, iar Rapidul nu ar putea achita, în condiţiile actuale de criză economică, nici cât a oferit în vară pentru atacantul brazilian.

Junior Ribeiro Moraes a fost transferat de Gloria Bistriţa la începutul anului 2010, după ce a mai jucat în Brazilia la Ponte Preta, Santo Andre şi Santos. Pentru a-l ceda, Gloria Bistriţa solicită suma de un milion de euro plus TVA.

Alături de Rapid, de transferul lui Moraes mai este interesată formaţia Steaua.

Dinu Gheorghe a fost prezent, luni, la Poiana Braşov, unde principalul acţionar al FC Rapid, Gheorghe Copos, a deschis Hotelul Sport din Poiana Braşov, clasificat la patru stele, care a fost renovat în urma unor investiţii de 11 milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici