Dinu Gheorghe: Drăgănescu mi-a recunoscut că a greşit, că nu a fost penalti

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, că arbitrul Mugurel Drăgănescu, care a condus partida Gloria Bistriţa - FC Braşov, scor 1-0, a recunoscut că a greşit la faza din minutul 84, când a acordat penalti pentru formaţia gazdă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Era normal să plecăm de pe teren la acea fază după părerea dvs? Domnul Drăgănescu, la centru, mi-a recunoscut că a greşit că nu a fost penalti, am spus tot cu asta. Nu trebuie să scape Bistriţa?”, a spus preşedintele grupării braşovene.

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a a XXIX-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost înscris de Coroian, în minutul 84, care a transformat o lovitură de pedeapsă, acordată de arbitrul Mugurel Drăgănescu, după ce tot atacantul bistriţean fusese faultat în careu.

La faza penaltiului, oapeţii au contestat vehement decizia arbitrului de centru. Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, s-a ridicat în picioare şi a făcut semn spre banca tehnică pentru a scoate echipa de pe teren.

După fluierul de final al meciului, mai mulţi jucători ai echipei FC Braşov l-au înconjurat pe arbitrul Mugurel Drăgănescu şi i-au cerut socoteală pentru lovitura de pedeapsă acordată în finalul partidei. În scurt timp, opt agenţi de pază ai firmei BGS, care asigură securitatea în incinta stadionului din Bistriţa, au intervenit în sprijinul arbitrului, pe care l-au escortat spre vestiare. Aproape de ieşirea de pe teren, antrenorul Răzvan Lucescu a mers la arbitru şi i-a întins mâna, în timp ce Dinu Gheorghe a discutat, nervos, cu preşedintele clubului bistriţean, Jean Pădureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici