Dinu Gheorghe: Steaua e în continuare principala favorită la câştigarea titlului

Preşedintele clubului Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, susţine că Steaua, deţinătoarea ultimelor două titluri, este în continuare principala favorită la câştigarea campionatului Ligii I.

63 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Steaua e în continuare principala favorită la câştigarea titlului

Dinu Gheorghe (Imagine: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

"Steaua este în continuare principala favorită la titlu. Apoi Petrolul, CFR Cluj şi Astra. Pentru că domnul Miriuţă (n.r. - antrenorul formaţiei CFR Cluj, Vasile Miriuţă) a spus că doar Steaua şi Petrolul o pot depăşi pe CFR. Aşa că Petrolul şi Steaua sunt locurile 1 şi 2, CFR locul 3, iar noi încercăm să ne strecurăm acolo unde putem", a spus Dinu Gheorghe la finalul Adunării Generale a LPF.

Câştigarea Supercupei României este o confirmare pentru Astra că se poate bate de la egal la egal cu Steaua, este de părere preşedintele grupării giurgiuvene. "Linişte e mult spus după câştigarea celui de-al doilea trofeu. E o atmosferă normală, trebuie să găsim bani să plătim jucătorii şi să le asigurăm toate condiţiile. Nu am sărbătorit deloc după Supercupă, băieţii veneau după trei săptămâni de cantonament, dar avem timp să sărbătorim. Pentru ei şi pentru noi este o confirmare că ne putem bate de la egal la egal cu Steaua, de noi depinde să tranşăm competiţia în favoarea noastră", a menţionat el.

Dinu Gheorghe a menţionat că a primit o propunere pentru achiziţionarea lui Michael Umana, jucător care a evoluat pentru Costa Rica la Cupa Mondială din Brazilia, dar a refuzat-o din cauza vârstei acestuia. "Vor veni jucători importanţi la Astra, peste ce avem noi acum pentru că mai slabi nu ne interesează. O să ne mişcăm cu folos zilele astea. Sunt jucători cu prezenţe în cupele europene, la echipele naţionale ale ţărilor de unde vin. Dintre cei prezenţi la Cupa Mondială am avut ofertă să îl aducem pe Umana (n.r. - Michael Umana) de la Costa Rica, dar nu ne interesează jucători de 32 de ani", a precizat oficialul.

El a adăugat că atacantul Yazalde Gomes Pinto trebuie să ajungă la un acord cu Sporting Braga pentru a putea juca şi în sezonul viitor la Astra. "Cu Braga suntem înţeleşi, rămâne ca şi el să se înţeleagă el cu Braga. Dacă se înţeleg, atunci Yazalde vine imediat la Astra", a explicat preşedintele.

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul Alexandru Măţel, scos din lot de finanţatorul Ioan Niculae, Dinu Gheorghe a explicat că acesta poate reveni alături de echipă dacă revine "la sentimente mai bune faţă de club". "Măţel a ales un drum, de el depinde dacă va reveni la sentimente mai bune faţă de club. Normal că aş fi dispus să îl iert, dar nu am ce să iert. A fost alegerea lui, a făcut o greşeală pentru că nu aşa se procedează când negociezi, dar e tânăr. Important este să înţeleagă faptul că singurul care are de pierdut este el", a afirmat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici