Dinu: Zicu şi-a dovedit din nou abilitatea când a avut mingea

Administratorul delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, la sfârşitul meciului amical câştigat, cu scorul de 3-0, cu Lech Poznan, că mijlocaşul Ianis Zicu, accidentat în turul campionatului, şi-a dovedit din nou calităţile, informează site-ul oficial al campioanei României.

1 afișare
Imaginea articolului Dinu: Zicu şi-a dovedit din nou abilitatea când a avut mingea

Dinu: Zicu şi-a dovedit din nou abilitatea când a avut mingea

"A fost un joc care a confirmat mai mult posesia, aşezarea în teren şi dinamica superioară. Nu întâmplător am avut 11 situaţii de a marca folosind tot lotul în două formule distincte de joc. De asemenea, deşi nu este la capacitatea maximă fizică, Zicu şi-a dovedit din nou abilitatea şi siguranţa atunci când a avut mingea", a spus Cornel Dinu.

Oficialul dinamovist speră ca accidentarea suferită de mijlocaşul Andrei Mărgăritescu în meciul de vineri să nu fie una foarte gravă. Mărgăritescu a evoluat doar 14 minute pentru Dinamo în întâlnirea cu Lech Poznan, el fiind înlocuit de Ropotan după ce s-a accidentat.

Amicalul în compania celor de la Lech Poznan este al doilea al dinamoviştilor în Antalya, după cel pierdut, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei croate Slaven Belupo. În primul cantonament al anului, din Cipru, Dinamo a reuşit o singură victorie, contra echipei Viktoria Zizkov (Cehia), scor 4-2, a fost învinsă cu scorul de 2-0 de letonii de la Metalurgs Liepajas şi de cehii de la Mlada Boleslav şi a remizat, scor 2-2, cu formaţia coreeană FC Gyeongnam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici