Director general Juventus: Nu suntem interesaţi de Mutu

Directorul general al clubului Juventus Torino, Giuseppe Marotta, a declarat că gruparea piemonteză nu este interesată de achiziţionarea atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, şi nici de cea a argentinianului Maxi Lopez de la Catania, informează Sky Sport.

17 afișări
Imaginea articolului Director general Juventus: Nu suntem interesaţi de Mutu

Director general Juventus: Nu suntem interesaţi de Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu şi Maxi Lopez sunt doi jucători buni, dar nu sunt pe lista noastră de achiziţii", a spus Marotta.

Fostul impresar Ioan Becali a afirmat, la sfârşitul săptămânii trecute, că Adrian Mutu se află în atenţia clubului Juventus Torino, după ce grupări ca Cesena şi Bologna s-au arătat interesate de serviciile românului.

Preşedintele AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, duminică seară, că Adrian Mutu nu mai este pe lista de transferuri şi nu mai face parte nici din lotul echipei toscane.

Atacantul Adrian Mutu a fost exclus, vineri de la antrenamentele şi pregătirea echipei Fiorentina, pentru încălcarea obligaţiilor contractuale. Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea italiană nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract şi că jucătorul român a fost jignit de oficialii viola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici