Directorul sportiv al PSG, Leonardo, se află în spital: "Dă totul pentru club, îşi dă inima, sănătatea"

Directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, se află în spital după ce i s-a făcut rău, în noaptea de duminică spre luni, a anunţat preşedintele grupării franceze, Nasser al-Khelaifi, citat de cotidianul L'Equipe.

123 afișări
Imaginea articolului Directorul sportiv al PSG, Leonardo, se află în spital: "Dă totul pentru club, îşi dă inima, sănătatea"

Leonardo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Leo dă totul pentru acest club. El este extrem de implicat. Îşi dă inima, sănătatea şi a simţit un şoc, cu toate emoţiile prin care a trecut şi cu câştigarea titlului", a explicat Al-Khelaifi, într-un interviu ce va apărea în ediţia de marţi a L'Equipe.

Potrivit jurnalului francez, lui Leonardo i s-a făcut rău după aterizarea avionului ce a transportat echipa PSG de la Lyon la Paris, în jurul orei 03.30.

Potrivit clubului parizian, Leonardo ar trebui să fie externat în cursul acestei zile.

Echipa Paris Saint-Germain a câştigat cel de-al treilea titlu de campioană în Franţa, după ce a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Olympique Lyon, în ultimul meci al etapei a XXXVI-a din Ligue 1.

La finalul jocului, camerele Canal+ au captat imagini din vestiarul formaţiei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, furios, având o discuţie aprinsă în italiană cu Leonardo, în mijlocul jucătorilor care sărbătoareau victoria. Scena a durat doar câteva secunde, uşa vestiarului fiind apoi închisă.

Ibrahimovici i-ar fi reproşat lui Leonardo că nimeni din conducere nu s-a dus după el la controlul antidoping.

"Nu mă lăsau să plec. Echipa sărbătoarea, iar eu am fost blocat 20 de minute. Nimeni nu a venit după mine, eram acolo singur, pentru mine a fost o situaţie stupidă. Am aşteptat nouă luni să sărbătoresc titlul şi m-au împiedicat. Nu am nimic cu Leo, doar că trebuie să vină cineva după mine", a declarat Ibrahimovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici