Dispută între CFR Cluj şi Steaua pe tema corectitudinii meciurilor lor

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că are suspiciuni asupra meciului Poli Iaşi - Steaua, din etapa a XX-a a Ligii I, managerul sportiv al grupării "roş-albastre", Adrian Ilie, răspunzându-i că acelaşi lucru îl poate spune şi el despre partida clujenilor cu Universitatea Craiova.

2 afișări
Imaginea articolului Dispută între CFR Cluj şi Steaua pe tema corectitudinii meciurilor lor

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că merge pe stilul "glumeţ" al finanţatorului stelist Gigi Becali şi face şi el o glumă. "La Iaşi va fi probabil o glumă de meci. Fac şi eu o glumă, o speculaţie. E trist dacă se va ajunge la aşa ceva. Sper să se joace corect, să nu fie ceva necurat, altfel ar fi influenţată lupta pentru titlu. Eu mai sper să fie o glumă bună şi să bată Iaşiul", a spus Mureşan.

În replică, managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a afirmat pentru MEDIAFAX că persoanele de la CFR Cluj ar trebui să se uite la meciurile lor necurate. "Şi meciul lor cu Craiova va fi necurat. Universitatea e în aceeaşi situaţie cu Iaşiul, dacă pierde, încep problemele de clasament. Necurat va fi meciul nostru cu CFR, pentru că avem lot mai valoros, o să-i batem şi apoi o să spunem că a fost blat", a comentat el.

În prima etapă din acest an a Ligii I, cea de-a XX-a, CFR Cluj va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, de la ora 20.45, în timp ce Steaua se va deplasa la Iaşi pentru meciul cu Poli, programat duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici