Djokovic a trecut în turul trei la Monte Carlo în minimum de seturi

Novak Djokovic s-a calificat, marţi, în turul al treilea al Mastersului de la Monte Carlo cu o victorie cu 7-6(5) 6-2 în faţa jucătorului rus Ivan Gakhov, venit din calificări, potrivit Reuters.

102 afișări
Imaginea articolului Djokovic a trecut în turul trei la Monte Carlo în minimum de seturi

Djokovic a trecut în turul trei la Monte Carlo în minimum de seturi

Novak Djokovic a avut un început ezitant al partidei, dar în final s-a calificat în turul al treilea al Mastersului de la Monte Carlo cu o victorie cu 7-6(5), 6-2 în faţa jucătorului rus Ivan Gakhov.

Numărul unu mondial, care nu mai jucase de la începutul lunii martie, când a ajuns în finala de la Dubai, după ce a fost nevoit să lipsească de la Indian Wells şi Miami din cauza că nu e vaccinat anti-COVID, s-a chinuit să îşi găsească raza de acţiune pe zgura de la Monte Carlo înainte de a se impune pe terenul central.

Gakhov şi-a încercat loviturile şi a obţinut primul break de serviciu pentru a conduce cu 4-3, doar că sârbul a făcut break-ul imediat înapoi şi a luat setul inaugural câştigând tiebreak-ul cu 7-5.

Djokovic nu a lăsat nicio şansă de revenire pentru adversarul său.

Dublul campion de la Roland Garros, care anul trecut a suferit o eliminare în runda inaugurală aici, îl va înfrunta în continuare pe Lorenzo Musetti sau pe compatriotul italian al capului de serie 16, Luca Nardi.

Germanul Alexander Zverev, care a suferit o accidentare gravă la gleznă în semifinala de la Roland Garros împotriva lui Rafael Nadal, a revenit pe zgură cu o victorie în primul tur, 3-6 6-2 6-4, împotriva kazahului Alexander Bublik.

Spaniolul Nadal, care a triumfat de 11 ori la Monte Carlo Country Club, este absent pentru că nu a reuşit să se recupereze după o accidentare la şold care l-a ţinut departe de terenuri de la Australian Open.

Compatriotul său Carlos Alcaraz lipseşte, de asemenea, de la turneu din cauza unor probleme la mână şi la spate.

În cursul zilei de marţi, Stefanos Tstitsipas, al doilea favorit, îl va înfrunta pe francezul Benjamin Bonzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici