Djokovic ar putea lipsi de la Indian Wells şi de la Miami: „Nu pot intra în Statele Unite"

Novak Djokovic joacă în această săptămână la Dubai Duty Free Tennis Championships şi a trecut în primul tur de Lorenzo Musetti cu 6-3, 6-3. Revenirea mult aşteptată a lui Novak Djokovic pe terenurile de tenis s-a produs cu aproximativ o lună mai târziu decât şi-ar fi dorit acesta.

777 afișări
Imaginea articolului Djokovic ar putea lipsi de la Indian Wells şi de la Miami: „Nu pot intra în Statele Unite"

Djokovic va lipsi probabil de la Indian Wells şi Miami: „Nu pot intra în Statele Unite"

Iniţial programat să joace la Australian Open, Djokovic a trebuit să aştepte aproape două luni pentru a putea juca tenis într-o competiţie din circuitul ATP. Primul său meci a avut loc la Dubai, împotriva unui adversar foarte complicat, care i-a pus probleme ultima dată când au jucat.

S-ar putea însă să fie ultimul său meci de tenis în circuit pentru o lungă perioadă de timp, Djokovic menţinându-şi poziţia cu privire la vaccinare şi, având în vedere că regulile se schimbă în Statele Unite, este puţin probabil să primească permisiunea de a juca, lucru la care a făcut referire după meci.

"Nu pot intra în Statele Unite. Începând de astăzi nu pot juca. Dar să vedem ce se va întâmpla. Poate că lucrurile se vor schimba în următoarele săptămâni", a declarat el după victoria din deschidere în faţa lui Musetti.

Acest lucru îi va afecta probabil şansa de a juca la US Open, mai târziu în acest an, dacă regulile nu vor fi relaxate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici