Djokovic dezvăluie planurile de a publica două cărţi diferite

Novak Djokovic a dezvăluit recent că scrie o carte şi că are în plan o alta, pentru când se va retrage din tenis. Sârbul a publicat deja o carte în care detaliază ceea ce l-a ajutat să devină, potrivit unora, cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, precum şi parcursul său până acolo.

154 afișări
Imaginea articolului Djokovic dezvăluie planurile de a publica două cărţi diferite

Djokovic dezvăluie planurile de a publica două cărţi diferite

Cartea se numeşte "Serve to Win" (Serveşte pentru a câştiga) şi este o lectură interesantă despre modul în care Djokovic s-a transformat dintr-un jucător cunoscut pentru faptul că se retrăgea des din meciuri la începutul carierei sale, la un jucător puternic din punct de fizic, care a câştigat turneu de Grand Slam cu o ruptură de 3 cm la tendonul de la picior.

După ce l-a învins pe Dino Prizmic în primul tur la Australian Open, Djokovic a confirmat că scrie o carte care va fi o continuare a cărţii Serve to Win, deci va conţine mai multe detalii despre cariera sa în tenis.

"Aşa va fi, va veni o autobiografie. Cu toate acestea, înainte de autobiografie, va fi o altă carte pe care am început deja să o scriu independent, dar probabil că voi căuta ajutor pentru toate acestea. Ar trebui să fie o continuare a cărţii "Serve for Win", va fi despre nutriţie, recuperare, antrenament, deci mai tehnică în natură."

În ceea ce priveşte cea de-a doua carte sau autobiografia, aceasta va fi finalizată doar după ce Djokovic se va retrage. El speră ca acest lucru să nu se întâmple prea curând, dar cu siguranţă va fi o carte interesantă, deoarece Djokerul are multe de spus.

"Şi autobiografia va veni într-o zi, cel mai probabil când îmi voi încheia cariera. Va fi gata, nu vreau să o grăbesc pentru că sunt multe de spus. Multe vor fi spuse, când nu mă voi mai vedea cu aceşti oameni - ha ha, glumesc, desigur!"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici