Djokovic, după titlul de la Tel Aviv: „Nu sunt aproape de retragere, nu vreau să mă gândesc la asta"

Fostul număr 1 mondial Novak Djokovic nu se arată interesat de subiectul retragerii după ce a plecat din Israel cu un titlu la Tel Aviv Watergen Open, unde a ridicat trofeul fără să cedeze niciun set.

232 afișări
Imaginea articolului Djokovic, după titlul de la Tel Aviv: „Nu sunt aproape de retragere, nu vreau să mă gândesc la asta"

Djokovic, după titlul de la Tel Aviv: „Nu sunt aproape de retragere, nu vreau să mă gândesc la asta"

Sârbul a fost primit în oraş ca şi cum ar fi fost acasă, a avut parte de o susţinere minunată din tribune, a fost parte a unui spectacol care a inclus şi despărţirea de tenis a lui Jonathan Erlich. Djokovic urmează să participe la Astana Open, unde este din nou favorit să ridice titlul.

Înainte de a părăsi Tel Aviv, Novak a vorbit cu presa israeliană, povestind la Sports Walla despre Israel şi ospitalitatea de care a avut parte.

„Am jucat mult tenis în această săptămână, asta mi-am dorit şi de aceea am venit în Israel", a spus Djokovic.

„Sincer să fiu, nu am avut timp să vizitez obiectivele turistice, dar m-am bucurat de plajă, am petrecut cel puţin o oră acolo în fiecare zi, am făcut jogging, am mers cu bicicleta, am înotat... M-am plimbat puţin prin oraşul vechi şi am văzut un pic de istorie.

Am fost la Ierusalim cu mult timp în urmă, sunt familiarizat cu ţara, cu siguranţă mă voi întoarce aici, nu pentru un turneu de tenis, ci ca turist, pentru a călători prin ţară şi a simţi Israelul, dar şi pentru a le mulţumi tuturor oamenilor pentru tratamentul pe care l-am primit aici în această săptămână. Sunt recunoscător pentru asta şi pentru legătura pe care am creat-o cu oamenii din Tel Aviv."

Un jurnalist a remarcat că Novak aproape a plâns în timpul ceremoniei de retragere a lui Jonathan Erlich şi a întrebat cine va plânge când se va retrage el.

„Mama mea, cu siguranţă", a spus zâmbind jucătorul de 35 de ani, apoi a precizat că este prea devreme să se gândească la asta.

„Nu sunt aproape de retragere, nu vreau să mă gândesc prea mult la asta. Roger a avut parte de o despărţire frumoasă la Laver Cup de la Londra. Am fost cu toţii acolo, alături de familia sa, pentru a ne lua rămas bun de la el la un eveniment magnific, într-o arenă magnifică. Trebuie să fi fost ceva special pentru el şi nu există nicio îndoială că a meritat-o. Un lucru pe care îl ştiu este că îmi voi dori cu siguranţă ca marii mei rivali să vină să îşi ia rămas bun de la mine".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici